X-S10 Förbokningskampanj

1200x400 Fujifilm X-S10 banner.jpg

Just nu får du 2 000 kronor tillbaka när du köper en av varianterna på X-S10 tillsammans med Fujinon XF 55-200mm f/3,4-4,8 R LM OIS. Alla olika varianter ser du nedan. Du får tillbaka pengarna efter att du köpt produkterna och registrerat dem hos Fujifilm här. Kampanjen gäller t.o.m 31/12.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.