Blink 500 Pro-kampanj

Mikrofonhandtag på köpet!

Just nu får du ett mikrofonhandtag (värde 699,-) utan extra kostnad när du köper valfritt kit av Saramonic Blink 500 Pro! Handtaget läggs till automatiskt i kassan när du lägger till ditt mikrofonkit.

Blink 500 Pro är trådlösa mikrofonkit som ger dig smidig ljudupptagning till kamera, mobil, surfplatta eller dator. Med mikrofonhandtaget förvandlar du mikrofonsändaren till en handmikrofon – perfekt för intervjuer och reportage.

Erbjudandet gäller till och med 31 oktober 2021 eller så länge lagret räcker. Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

7 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.