Calibrite ColorChecker-kampanj

Köp ColorChecker få Luminar AI på köpet!

Köp någon av följande Calibrite ColorChecker och få en fullständig version av programvaran Luminar AI med licenser till två enheter. Erbjudandet gäller vid köp mellan den 13/9 till 31/12 2021. Du måste registrera ditt köp på Calibrites hemsida senast den 31/1 2022 och ladda ner programvaran senast den 28/2 2022.

Registrera ditt köp här: https://calibrite.com/us/luminar-registration/   

Vill du veta mer om Luminar AI – klicka här!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.