Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon Fifteen Second Film Festival

Tävla om en Canon EOS R med RF 24-105 och titeln som Canon Nordic Filmmaker!

Att mobiler idag är kapabla verktyg för videoinspelning råder ingen tvekan om. Men för att uppnå en filmisk kvalitet – som ger den där lilla extra, professionella estetiken – är den högre bildkvaliteten och kontrollen du får med systemkameror, spegellösa kameror och dedikare videokameror till stor hjälp. Detta vill Canon uppmärksamma och uppmuntra till med sin filmtävling Fifteen Second Film Festival, och vi vill hjälpa dig genom att erbjuda användbara, prisvärda kit som gör det enkelt att sätta igång med snyggare och roligare filmande!

Tävlingen

Går du med i Fifteen Second Film Festival är du med och tävlar om en Canon EOS R med RF 24-105mm och chansen att bli Canons första "Nordic Filmmaker"! Låter det som något för dig? Sätt då igång och filma en högst femton sekunder lång berättelse och lägg upp den på Instagram med taggarna @canonnordic och #15secondfilmfestival. Tävlingen börjar den 4:e november, så håll ögonen öppna! Sista dagen för att ladda upp bidraget är 1/12. Max ett bidrag per person.

Canon kommer under tävlingen ladda upp tips och råd på Instagram. Vill du ha fler tips kan du kolla in vår inspirationssida – där kan du få konkreta tips på allt från stabilare videos till bättre ljudkvalitet.

Erbjudande på listade produkter gäller fr.o.m. 1 november t.o.m. 31 januari.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

7 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Mekanisk bildstabilisering
Bildsensorstorlek
Objektivfattning
Upplösning
Max ljuskänslighet
Vikt
Vädertätad
Max extern upplösning
Trådlös anslutning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.