Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon objektiverbjudande

Pengar tillbaka på utvalda objektiv från Canon!

När du köper en av nedanstående utvalda kameror från Canon tillsammans med minst ett objektiv kan du få pengar tillbaka! Allt du behöver göra är att registrera ditt köp via nedanstående länk, där du också hittar mer information om hur mycket du får tillbaka för just din vara.

Till erbjudandet

Kampanjen pågår tills vidare och gäller listade produkter endast.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

87 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Mekanisk bildstabilisering
Anpassad för sensorstorlek
Autofokus
Bildsensorstorlek
Max bländare f/
Trådlös anslutning
Fast/Zoom
Objektivfattning
Objektivfattning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.