Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon objektivrabatt

Spara 2500 kronor när du köper utvalda objektiv tillsammans med Canons fullformatskameror! Erbjudandet gäller nedanstående produkter och för högst ett objektiv i kundvagnen. Rabatten på giltiga varor dras direkt i din kundkorg.

Kampanjen pågår fr.o.m. 2019-10-15 t.o.m. 2019-12-31.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

19 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd zoom
Objektivfattning
Slutartyp
Bildsensorstorlek
Max bländare f/
Objektivfattning
Bildstabilisering
Fast/Zoom

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.