Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon XF400/405 tillbehör på köpet

Tillbehör på köpet med Canon XF400/405

Just nu får du ett tillbehör värde upp till 3.950,- på köpet när du köper en Canon XF400/405.

Välj ett av tillbehören i listan eller om tillbehöret inte finns i listan, kontakta oss på info@scandinavianphoto.se, 0770-771100 eller besök någon av våra butiker för att ta del av fler och andra tillbehör.

Rabatten på upp till 3.950,- 

Kampanjen gäller t.o.m 2019-06-30. På hemsidan går det endast beställa ett tillbehör, kontakta kundtjänst om du vill kombinera fler eller andra tillbehör. 

14 produkter
Visa som
Sortera efter
@scandinavianphoto
Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.