Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Capture One 20

Köp en ny kamera och få rabatt på Capture One 20 Pro

Erbjudandet gäller när du köper en ny kamera och samtidigt köper Capture One Pro 20.

Capture One 20 Pro är en programvara för redigering och framförallt tethering. Fotografera snabbt och enkelt direkt in i datorn genom tethering och redigera filerna direkt, allt i samma program för ett smidigt och enkelt arbetsflöde.

Köp Capture One Pro 20 för endast 2.490,- (spara 1.300,-)

  • Ange kampanjkod: PRO 

Lägg till Capture One Pro 20 i din varukorg tillsammans med kameran och skriv in kampanjkoden PRO i kassan för att få rabatten. 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.