Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Epson P800 Coverplus på köpet

3 year CoverPlus på köpet!

Garantin på din Epsonskrivare kan förlängas ytterligare med hjälp av ett så kallat Cover Plus-avtal. Cover Plus-avtalet ger samma skydd och fördelar som den ursprungliga garantin och täcker alla reparationer inklusive reservdelar, arbetskostnad, resor etc. Dock ingår ej förbrukningsmaterial, allmän service, periodiskt underhåll eller rengöring.

Cover Plus-avtalet ger även prioritet i serviceärenden samt möjlighet till fjärrstyrda tjänster och kostnadsberäkningar, läs mer på www.myepsonprinter.eu. Livstids telefonsupport via EPSON hot-line support ingår i alla produkter.

1 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Max utskriftstorlek ark
Utskrift på rulle
Multifunktion
Upplösning skrivare
Skanner
Bläck
Skrivartyp
Antal färger
Utskrift på ark
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.