Experience Canon EOS R

kb_banner_canon_r.jpg

Experience Canon EOS R

Under två veckor kan du ta del av riktigt bra erbjudanden på produkter från Canons EOS R-system hos oss på SP. Ta chansen att lära dig mer om Canons spegellösa fullformatskameror och RF-optik, samtidigt som du kan göra fina klipp – bland annat 10 % rabatt på Canon EOS R och EOS RP!

Kampanjen gäller till och med 2 maj.

Fantastiska resultat med EOS R-systemet

Canons EOS R-system bygger på över 30 år av kontinuerlig EOS-innovation och erbjuder dig flera kreativa möjligheter och dynamiska sätt att fotografera eller filma. Med Dual Pixel CMOS-autofokus erbjuder EOS R-systemet en extremt snabb och exakt autofokus som bidrar till högupplösta resultat. Om du använder din EOS R-kamera tillsammans med den högklassiga RF-optiken kommer du att kunna uppnå fantastiska resultat både i foto och film. 

Canon EOS R5 – framtiden är här

Canon EOS R5 är flaggskeppskameran för R-systemet. Med fantastiska specifikationer som en högupplöst 45-megapixelsensor, sekvenstagning med 20 bilder per sekund och 8K-filminspelning, är EOS R5 framtiden för spegellösa fullformatskameror. Kameran levererar otroligt skarpa bilder och kommer med viktiga funktioner som blixtsnabb och exakt autofokus, bildstabilisering och ett vädertätat kamerahus.

Canon EOS R6 – din nya bästa vän

Canon EOS R6 släpptes samtidigt som sin storebror R5. Denna modell har teknik som får dig att älska fotografering på nytt. Även EOS R6 kommer med väldigt bra specifikationer som 20,1-megapixelsensor, upp till 20 bilder per sekund vid sekvenstagning och 4K/60p-videoinspelning. Kamerahuset har även bildstabilisering, snabb autofokus och vädertätning.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

banner_produkttext_R6ny.jpg

Canon EOS R – följsam autofokus och skarpa videor

Canon EOS R är tillsammans med Canon EOS RP de första modellerna som släpptes i R-serien. Canon EOS R är en kompakt och lätt fullformatskamera med en sensor på 30,3 megapixel, 4K/30p-filminspelning i C-log och en högpresterande Dual Pixel-autofokus. Den starka DIGIC 8-processorn ger dig möjligheten att ta upp till 8 bilder per sekund vid sekvenstagning.

Canon EOS RP – kompakt kamera med vinklingsbar skärm

Canon EOS RP är den lättaste och minsta modellen i R-systemet. Sensorn på 26,2 megapixel är utrustad med Dual Pixel-autofokus för att du ska kunna uppnå snabb och exakt autofokus. Du kan dessutom spela in video med digital bildstabilisering och en upplösning på 4K/25p. Canon EOS RP är utrustad med samma DIGIC 8-processor som finns i EOS R och du kan ta upp till 5 bilder per sekund vid sekvenstagning. 

Spara 10 % på EOS R och EOS RP

Just nu får du 10 % rabatt på när du köper EOS R eller EOS RP! Ange koden CANONEOSR i kassan för att ta del av erbjudandet.

Canon EOS RF-optik – optimerad prestanda för otroliga resultat

De nya RF-objektiven från Canon kommer med en högre kvalitet och hastighet, och med en prestanda som har optimerats för EOS R-systemet. Objektivfattningen som är speciellt framtagen för spegellösa fullformatskameror möjliggör en ny optisk design där linselementen kan placeras närmare sensorn och i sin tur minskar optiska aberrationer och ökar kvaliteten på bilden. Det är snabba och ljusstarka objektiv med unika egenskaper som ger dig nya möjligheter att fotografera och filma med otroliga resultat.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.