Drone Weeks

Vill du kunna flyga och se världen från ovan, eller dyka ner och upptäcka livet under vattenytan? En drönare är ett fantastiskt verktyg som ger dig svindlande vyer och nya perspektiv på din video eller fotografering. Vi tipsar om produkter som tar ditt drönarfotograferande till nästa nivå.

Lär dig mer om drönare här!

27 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Storlek
Upplösning stillbild
Max lyftvikt
Datorfack
Färg
Andra funktioner
Bildstabilisator
Innermått höjd
RAW stillbild
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.