Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fuji X-T30 och XF 16/2,8

Spara 2 000 kronor vid köp av kamera och objektiv!

Nu får du 2 000 kronor rabatt om du köper en Fuji X-T30 (hus eller kit) tillsammans med XF 16mm f/2,8 WR. Lägg kamera och objektiv i varukorgen så dras rabatten automatiskt.

Erbjudandet gäller f.o.m. 2019-07-01 t.o.m. 2019-08-31. Gäller kamerahus eller kit i samtliga färger tillsammans med XF 16mm f/2,8 WR i svart eller silver.  Rabatten gäller ett objektiv per kamerahus.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

11 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Max bländare f/
Bildsensorstorlek
Anpassad för sensorstorlek
Objektivfattning
Brännvidd fast
Fast/Zoom
Objektivtype
Autofokus
Objektivfattning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.