Fujifilm Boxing Day

Under mellandagarna sparar du upp till 3 000 kronor på utvalda produkter från Fujifilm. För att ta del av erbjudandet anger du rabattkoden FUJI i kassan. Du ser alla produkter som är inkluderade i kampanjen nedan. Rabattbeloppen står även på respektive produkt. Kampanjen gäller t.o.m. 5/1 - 2022.

Följande rabattbelopp gäller:

  • Utvald XF-optik – 3 000 kronor
  • Utvald GF-optik – 3 000 kronor
  • Fujifilm X-T200 – 2 000 kronor

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

10 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Brännvidd zoom
Anpassad för sensorstorlek
Objektivfattning
Brännvidd fast
Bildsensorstorlek
Fast/Zoom
Objektivfattning
Max bländare f/
Upplösning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.