Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fuji X Vinter Cashback

Få upp till 4000 kronor tillbaka!

Just nu får du upp till 4000 kronor* tillbaka när du registrerar ditt köp av nedanstående produkter i Fuji X-serien på Fujifilms hemsida. Genom att skapa ett Fujifilm Connect-konto får du möjlighet att skicka in ett anspråk på ditt köp – därefter får du återbäring direkt in på ditt bankkonto!

*Per registrerad vara. Återbäring varierar beroende på vara, se specifik summa på produkten eller besök fujifilm-connect.com/promotions för mer information.

Kampanjen gäller fr.o.m. 2019-10-15 till 2020-01-15.

Dubbel Cashback på utvalda produkter

Under en begränsad period får du dubbla cashback-värdet tillbaka på utvalda kameror! Se listan nedan för giltiga produkter.

Cashback: 750 1500 kronor

Cashback: 1000 2000 kronor

Cashback: 2000 4000 kronor

Erbjudandet för Dubbel Cashback gäller fr.o.m. 25 november t.o.m. 5 januari.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

49 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Objektivfattning
Max extern upplösning
Bildsensorstorlek
Autofokus
Fast/Zoom
Anpassad för sensorstorlek
Färg
Max bländare f/
Objektivfattning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.