Fujifilm X-E4 Acc kit Bundle

Under Black Week får du som köper Fujifilm X-E4 Accessories Kit den högpresterande normaloptiken Fujifilm XC 35mm f/2 på köpet. Det här är ett kit som passar perfekt för porträtt-, rese- och streetfoto. När du lägger kamerahuset i kassan läggs även objektivet till för 0 kronor. Kampanjen gäller t.o.m. 29/11

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.