Köp Fujifilm X-T3 och få rabatt på stativ

Köp en Fujifilm X-T3 och få 20% på utvalda stativ från Benro. För att ta del av rabatten lägger du kameran nedan i varukorgen tillsammans med ett av de utvalda stativen. Rabatten appliceras direkt i kassan när båda produkterna ligger där. Du kan få rabatt på ett stativ per kamerahus. Kampanjen gäller t.o.m. 22/5 - 2022.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

12 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Material
Stativhuvud
Max belastning
Max höjd
Vikt
Bensektioner
Fällbar mittpelare
Hopfälld längd
Låstyp
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.