Köp Nanlite Pavotube II X hos SP

PavoTube-II-15X-30X-60X_14.jpg
Portabla LED-rör med RGB-färg

Skapa ljussättningar med Nanlite Pavotube II X LED-rör för att skapa belysning med färg eller naturligt ljus. Pavotube II ger dig möjlighet till att skapa specialeffekter som är pixelbaserade som kan gör att röret kan återge flera färger samtidigt. Upplev den kreativa friheten att arbeta med portabla LED-rör och skapa ditt unika ljus. 

9 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.