Master of Elements

1200x400-lacie-master-of-elements-2022.jpg

 

Robust lagring för kreativa proffs

LaCie Rugged är en serie lagringsenheter som är framtagna för att klara damm, vatten och stötar. Tack vare det kompakta formatet är de ett perfekt sällskap när du arbetar i fält. Dessa mångsidiga lagringsenheter är även kompatibla med iPad, vilket gör att de passar extra bra för dig som prioriterar lagringskapacitet med snabba överföringshastigheter och som vill hantera dina filer när du är på språng. 

För fotografen Therese Asplund var lagring tidigare bara en nödvändighet, men nu har hon upptäckt hur den rätta lösningen hjälper henne i arbetet. On location använder hon en ultrasnabb LaCie Rugged SSD, som erbjuder kryptering och hastigheter på upp till 1050MB/s. 

Här kan du läsa mer om Therese och hennes arbete.

Foto: Therese Asplund

9 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Minnesstorlek
SSD
Gränssnitt
Strömförsörjning
Garanti
Längd
Höjd
Bredd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.