Master of Elements

1200x400-master-of-elements-2021.jpg

Robust lagring för kreativa proffs

LaCie Rugged är en serie lagringsenheter som är framtagna för att klara damm, vatten och stötar. De kommer i ett kompakt format, vilket gör dem till ett perfekt sällskap när du arbetar i fält. Dessa mångsidiga lagringsenheter är perfekta för dig som prioriterar lagringskapacitet med snabba överföringshastigheter och som vill hantera dina filer när du är på språng. 

Bildkonstnären Hannu Huhtamo skapar unika ljusformer för att representera hopp i mörker och kaos. För Hannu är det viktigt med pålitliga externa hårddiskar för att kunna lagra sina projekt på ett säkert sätt – hans favoriter är modellerna från LaCie Rugged-serien. Här kan du läsa mer om Hannu och hans skapande.

Hannu Huhtamo Master of Elements

Foto: Hannu Huhtamo

11 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Minnesstorlek
SSD
Gränssnitt
Strömförsörjning
Garanti
Längd
Bredd
Höjd
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.