Lumix S5 Pre-order deal

kb_banner_cmp_lumixS5.jpg

Vid förbokning av nya Panasonic Lumix S5 eller Lumix S5-kit får du ett konstnadsfritt Sigma 45mm f/2,8 DG DN (värde 5 990 kronor) på köpet. För att ta del av kampanjen beställer du Lumix S5 från oss och sedan registrerar du ditt köp på Panasonics hemsida. Efter det skickar Panasonic ut objektivet till dig. Kampanjen gäller t.o.m. 30/9.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.