Nikon Z fc Förhandsbokningskampanj

Under sommaren erbjuder vi på SP en exklusiv förhandsbokningskampanj där du får ett kostnadsfritt belysningspaket när du förhandsbokar nya Nikon Z fc (gäller både för kamerahus och kit). När du lägger någon av modellerna nedan i varukorgen följer belysningspaketet med utan extra kostnad – en perfekt kombination för snygga videomöten. Kampanjen gäller t.o.m. 30/9. 

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

5 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Upplösning
Max internt videoformat
Trådlös anslutning
Mekanisk bildstabilisering
Vinklingsbar skärm
Raw stillbild
Sökartyp
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.