Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Olympus PRO Direktrabatt

Direktrabatt på Olympus PRO-objektiv

När du köper en Olympus O-MD E-M1X tillsammans med Olympus PRO-objektiv så får du cashback direkt i kassan!

Ange kampanjkoden M1X i kassan för att ta del av rabatten!

Cashbacken är 3000 kronor per objektiv och du kan köpa upp till fyra objektiv per kamera. Totalt kan du få 12 000 kronor i cashback när du köper fyra objektiv och en kamera.

Lägg kamera och objektiv i varukorgen så dras rabatten automatiskt. Rabatten gäller endast om objektiven handlas på samma kvitto som kamerna. Kampanjen gällerfr.o.m 2019-05-24 t.o.m. 2019-07-31.

12 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Fast/Zoom
Max bländare f/
Brännvidd zoom
Autofokus
Objektivfattning
Objektivegenskaper
Objektivtype
Bildstabilisering
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.