Portabla högtalare för sommaräventyr

banner-sommarhögtalare.jpg

Sommaren är här och semestern är i full gång! Något som många förknippar med sommaren, och som dessutom är en riktig stämmningshöjare, är bra musik. Här tipsar vi om fyra portabla högtalare som är redo för dina sommaräventyr och kan följa med dig överallt!

Vattentålig högtalare som flyter

BRV Mini är en liten högtalare med förvånansvärt kraftfullt ljud trots sin storlek. Det är en bluetooth-högtalare som är redo att följa med dig på alla äventyr. Den är vattentålig, flyter och har en batteritid på upp till 12 timmar vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter.

Portabel högtalare för actionfyllda äventyr

BRV-X2 är en portabel högtalare som är redo för action! Den är har en robust konstruktion, är vattentät och dessutom flyter den. Högtalaren har en passiv förstärkare vilket gör att ljudet blir kraftfullt trots sin kompakta design. Det medföljer även en praktisk rem som gör att du kan fästa den på din ryggsäck, cykel eller varför inte kajaken?

Batteridriven högtalare för alla väder

Den perfekta kompisen på din resa – oavsett solsemester, vandring eller skidåkning. Audio Pro P5 är IPX4-klassificerad portabel högtalare och tål både regn och solsken. Den är liten, kompakt och ryms i din ryggsäck eller handväska. Den har en batteritid på upp till 14 timmar och ansluts enkelt via Bluetooth eller 3,5mm-port.

Trådlös högtalare med lång batteritid

Denna portabla Bluetooth-högtalare har en stilren design i kompakt storlek men levererar riktigt hög ljudkvalitet, med ett rikt register i basen. En imponerande batteritid på upp till 30 timmar låter dig hålla igång länge på en enda laddning. Det kraftfulla batteriet ger dig även möjlighet att ladda upp exempelvis din mobiltelefon via USB-uttaget på baksidan.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.