Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Profoto B10 och B10 Plus – Light shaping tools på köpet!

banner-ProfotoB10_B10plus.jpgForma ljuset med Profoto!

Just nu får du Light Shaping Tools (ljusformare) upp till 10 000 kronor när du köper Profoto B10/B10 Plus Duo-kit. För att ta del av erbjudandet, maila din beställning till info@scandinavianphoto.se eller ring 077-077 11 00. Kampanjen pågår mellan 2019-11-06 fram till 2019-12-31.

I listan nedan hittar du alla Profoto Light Shaping Tools som ingår i kampanjen

71 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Anpassad till
Medföljande monteringsring
Färg insida
Diameter
Diffusor
Djup
Raster
Material
Höjd
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.