Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Res lätt med Manfrotto

Banner-manfrotto.jpgRes lätt i sommar med Manfrotto!

Res lätt med kompakta stativ och snygga väskor från Manfrotto. Detta är den perfekta lösningen för fotografer som vill ha mångsidighet och högsta prestanda kombinerat i en enkel lösning, perfekt för resor och äventyr. 

18 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Material
Max höjd
Datorfack
Andra funktioner
Max belastning
Innermått höjd
Fällbar mittpelare
Stativhuvud
Bensektioner

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.