Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

S1 & S1R Inbyteskampanj

Få 4000 kronor i inbytesbonus vid köp av S1 eller S1R!

Nu får du 4000 kronor extra i inbytesbonus när du köper en Lumix DC-S1 kamerahus, DC-S1 med 24-105/4, DC-S1R kamerahus eller DC-S1R med 24-105mm f/4.
Köper du samtidigt ett S PRO 50mm f/1,4 eller S PRO 70-200mm f/4 O.I.S får du ytterliggare 2000 kronor i inbytesbonus.

Konakta din närmaste butik, maila oss på info@scandinavainphoto.se eller ring oss på 0770-771100 för att ta del av erbjudandet.

Inbytesbonus gäller endast nya kameror och objektiv. Inbyteskameran måste vara en fungerande digital DSLR eller spegellös systemkamera, oavsett märke och modell. För att utnyttja dubbel inbytesbonus måste kamerahus och objektiv köpas på samma kvitto. Kampanjen gäller t.o.m. 2019-06-30

6 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Objektivfattning
Vinklingsbar skärm
Bildsensorstorlek
Sökartyp
Mekanisk bildstabilisering
Hörlursuttag
Raw stillbild
Upplösning
Vädertätad

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.