Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SOCIAL MEDIA DAYS

De senaste åren har Instagram förändrats från att vara ett snabbt bildmedium med ögonblicksbilder till en inspirationsplattform med vackra och välkomponerade bilder, många av dessa fotade med proffsutrustning. Med dagens avancerade mobiltelefoner kan du med hjälp av telefonen skapa rörligt material och fotografera med väldigt bra resultat. Det finns mycket utrustning som kan hjälpa dig att ta bilderna och skapa filmerna så som du ser de framför dig, med slutmålet att kunna publicera dessa på dina sociala medier. Här har vi samlat produkttips, inspiration och goda råd till dig som vill skapa ännu bättre material till sociala medier.

Ange kampanjkod SOCIAL i kassan för att ta del av rabatter och erbjudanden!

Erbjudandet gäller t.o.m. 2019-06-23.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

59 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Kapacitet
Lagringsmedia
Läshastighet
Speed Class
Kort typ
Skrivhastighet
Bus Speed
Wifi
Djup
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.