Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sony Winter Cashback

Köp produkter från Sony och få upp till 10 000 kronor tillbaka!

Cashback på kameror, objektiv och tillbehör. För att utnyttja erbjudandet och få återbäring på dina varor behöver du registrera ditt köp hos Sony. Det gör du genom att logga in eller skapa ett konto på deras hemsida. Därefter laddar du bara upp serienummer och köpbevis, så får du pengar tillbaka inom 28 dagar!

Notera att summan för din återbäring kan variera per produkt. Du kan se hur mycket du får tillbaka direkt på produkterna eller besöka sony.se/cashback för mer information.

Kampanjen gäller fr.o.m. 18 oktober 2019 till 31 januari 2020.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

62 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Fast/Zoom
Anpassad för sensorstorlek
Bildsensorstorlek
Objektivfattning
Objektivfattning
Bildstabilisering
Vädertätad
Objektivtype
Autofokus
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.