Sony Xperia PRO-I lanseringskampanj

Vloggkit på köpet*

Just nu får du ett vloggkit, bestående av ett fotograferingshandtag samt en vlogg-monitor, till ett totalt värde av 4 290 kronor utan extra kostnad när du registrerar ditt köp av Sony Xperia PRO-I.

De extra tillbehören ingår ej i leveransen av mobiltelefonen utan skickas separat till dig efter registrering av ditt köp. Läs mer nedan.

Placera din Sony Xperia PRO-I på fotograferingshandtaget och anslut med Bluetooth för att använda handtaget som fjärrkontroll för stillbildsfotografering och videoinspelning utan att behöva röra smartphonen. Genom att fästa Sonys vlogg-monitor på baksidan av din Xperia PRO-I kan du se exakt vad du spelar in och skapa mer minnesvärt innehåll. Det gör att du kan filma dig själv med de bakre kamerorna och samtidigt se dig själv!

Sony Xperia PRO-I lanseringserbjudande med vlogkit på köpet

* Så här gör du för att få ditt vloggkit

  1. Ta del av erbjudandet genom att köpa Xperia PRO-I under perioden 1 mars till 17 april 2022.
  2. När du fått hem din nya enhet, starta upp den med ett aktivt simkort.
  3. Surfa in på registreringssidan hos Sony
  4. Fyll i dina personuppgifter samt IMEI 1 (telefonen har dubbla simkortplatser med varsitt IMEI-nummer). Detta finner du under ”Inställningar” eller på telefonens förpackning.
  5. Ta en bild på ditt kvitto eller din följesedel och ladda upp.
  6. En bekräftelse på din registrering skickas till din e-post. Det innebär att din order kommer att hanteras och granskas med de uppgifter du lämnat in. Uppfyller du inte kampanjkriterierna kommer du bli kontaktad, annars skickas vloggkitet till den adress du angivit.
  7. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
  8. Kampanjsidan kommer att vara öppen till och med 8 maj 2022.

Vid retur av mobilen måste även kampanjprodukten lämnas tillbaka. Om det uppstår några frågor eller problem med leveransen av vloggkitet vänligen ta kontakt med support+sony@upgrader.club. Vid problem med fotograferingshandtaget eller vloggskärmen ber vi er hänvisa till Sonys kundservice https://www.sony.se/electronics/support

0 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.