Sound Week – Event i Stockholm

Välkommen på workshop, tävling och demodagar

Vecka 49 är det Sound Week hos SP och det firar vi med inspirerande event i vår butik på Vasagatan i Stockholm. Träffa produktexperter, delta i workshoppar och prova lyckan i vår tävling! Läs mer om eventen och anmäl dig via länkarna nedan.

Upptäck vårt soundrum och möjligheterna med OP–1, OP–Z, pocket operators, OD–11 och OB–4. Testa på att göra egen musik, lär dig hur de funkar och ställ alla frågor du kan tänkas ha.

Läs mer och anmäl dig här!

Lär dig att skapa musik med OP–Z, gör en egen musikvideo med dina bilder, och ställ alla dina frågor till produktexperter.

Läs mer och anmäl dig här!

Ta chansen att vinna en OP-Z dream machine, ett par M-1 Personal monitor-hörlurar och ett Protective Soft Case, värde totalt 7 968 kronor! teenage engineering styr upp en modern retro-tävling som går ut på att spela Space Invaders på OP-Z – du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av OP-Z, utan vem som helst kan vara med och tävla!

Läs mer här!

Kom in till vår butik i Stockholm och träffa produktspecialister från Native Instruments, Roland, Røde och Zoom! Testa olika produkter, lär dig mer om ljudproduktion och ställ alla dina frågor.

Läs mer här!

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.