Stationära hårddiskar

En stationär hårddisk är en fast enhet med egen strömkälla på ditt skrivbord. Det passar dig som är i behov av större mängd lagring eller att du har den sammankopplad med din stationära dator utan behov att ta med den.

Portabel HDD | Portabel SSD | Stationära hårddiskar | NAS | Interna hårddiskar

Tillbaka till huvudsidan

9 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Minnesstorlek
Gränssnitt
Strömförsörjning
Garanti
Bredd
Höjd
Längd
SSD
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.