Vi firar nya Vasagatan

header_vasagatan.jpg

Happenings, tävlingar och grymma deals hela helgen!

Vasagatan i Stockholm har byggts om och vi på SP firar invigningen med en panghelg i vår butik på Vasagatan 14! Lyssna på inspirationsföreläsningar med kända content creators, tävla och vinn priser för 20 000 kronor, lär dig mer om olika produkter och framför allt – fynda dina teknikfavoriter till riktigt bra priser. Häng med!

P.S. Från torsdag till söndag delar vi ut goodiebags till de 25 första kunderna som handlar något i butiken!

Upptäck studiofotografering

25–26 augusti kl. 11:00–13:00
27–28 augusti kl. 12:00–14:00

Vi riggar upp vår fotostudio med komplett utrustning för studiofotografering! Kom och testa på att fota i studio och få inspiration på hur du kan använda belysning, bakgrund, blixt och kamerainställningar för att få bilden du vill ha. Vår produktexpert guidar dig rätt.

Drop in – varmt välkommen!

Banner_PorträttStudioknapp.jpg

Tävling: Vinn teenage engineering OP-1 field värde 20 000,-

25 augusti kl. 13:30–17:30
26 augusti kl. 09:00–18:00
27 augusti kl. 11:00–14:00 + prisutdelning kl. 15:00

Hur fungerar tävlingen?

teenage engineering styr upp en modern retro-tävling – kom och sätt dina gaming-skills på prov! OP–Z är inte bara ett musikinstrument, den är såklart även en... spelkonsol! Spela Space Invaders och var med och tävla om fina priser. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av OP–Z, utan vem som helst kan vara med och tävla.

De fyra som hamnar högst upp på high score-listan vinner grymma produkter från teenage engineering till ett totalt värde av 41 923 kronor! 

Prisutdelning

Vi kommer att ha prisutdelning i butiken den 27 augusti kl. 15:00. Om du som har vunnit inte har möjlighet att vara på plats vid prisutdelningen så kontaktar vi dig via mejl efteråt, så får du hämta ut ditt pris i butiken.

vasagatancmp_tavling_banner.jpg

Föreläsning: Action, resor och content – Hallvard Kolltveit

26 augusti kl. 14:00

Om föreläsningen

Följ med på en actionspäckad inspirationsföreläsning med fotografen och videografen Hallvard Kolltveit! Du kommer att få höra berättelser från hans resor, hur han arbetar och hur planeringen går till. Hallvard använder flera kameror – bland annat Canon EOS R5 C – och kommer att berätta om sina erfarenheter av R-systemet och framför allt om hur det är att resa runt i världen och producera med kameran. Han kommer också att dela med sig av hur det har varit att gå från DSLR till spegellöst, samt ge sina bästa tips på hur du kan börja skapa ditt eget innehåll.

Om Hallvard Kolltveit

Hallvard är född, uppvuxen och baserad i Oslo, Norge. Hans fotografering och film är inriktad på outdoor, ofta under några av de tuffare förhållanden som Arktis har att erbjuda. Efter att ha bott i Lofoten i ett halvt decennium har han lärt sig tips och tricks för framgångsrika produktioner i extrema miljöer. Hallvard har erfarenhet från både små och stora produktioner, allt mellan tv och innehåll i sociala medier.

Anmäl dig här!

hallvard_kolltveit.jpg

Fototävling: Tema Vasagatan – Stockholm by Camera

27 augusti kl. 12:00

Välkommen på en kreativ fototävling med Felix från Stockholm Fotomaraton! Ta med dig kameran, träffa likasinnade fotografer och ta din bästa bild på temat "Vasagatan". Vi samlas i butiken och promenerar därifrån tillsammans, och sedan går vi tillbaka för att dricka kaffe och välja en vinnarbild. Vinnaren får ett presentkort från Scandinavian Photo värde 1 000 kronor.

Drop in – varmt välkommen!

fototävling.jpg

Workshop: Förbättra dina videor med professionellt ljud – Bubblebee

27 augusti kl. 14:00

Är du en videoskapare som vill lära dig hur du får ännu bättre ljud? Häng med på en workshop där Poul Mejer – erfaren ljudproducent för tv-produktioner och VD på Bubblebee – berättar hur du med hjälp av rätt utrustning får riktigt bra ljud på dina videoinspelningar. Du får lära dig tekniker, tips och tricks på hur du döljer dina myggmikrofoner utan brus.

Anmäl dig här!

bubblebee.jpg

Föreläsning: Contentskapande från hobby till jobb – Marcus Olsson

28 augusti kl. 12:00

Om föreläsningen

Välkommen på en inspirerande föreläsning med fotografen Marcus Olsson där du får lära dig om hur du gör för att ta ditt contentskapande från en hobby till ett jobb. Under föreläsningen delar Marcus med sig av sina bästa tips på hur du förverkligar din dröm om att jobba med foto- och videoskapande. Du kommer att få lära dig hur du väljer en nisch och blir bra på den, hur du skaffar dig en igenkännbar stil och hur du fixar en bra pitch med en röd tråd. Du får även inspireras av Marcus fantastiska content.

Om Marcus Olsson

Marcus är en fotograf som helst plåtar actionsport eller landskap. Han har drivit eget som fotograf i tio år, med kunder som Redbull, Logitech, Dometic, Skoda och SAS, och han har även besökt över 75 länder i sitt jobb. Han har stor erfarenhet av contentskapande, storytelling och marknadsföring, och nu jobbar han som Creative Director på Db.

Anmäl dig här!

marcus_olsson.jpg

Produktdemonstrationer

teenage engineering – Sverigepremiär för nya OP-1 field!

25 augusti

Produktexperter från teenage engineering är på plats i vårt soundrum och ger dig en demonstration av nya OP-1 field. Det är första gången som synthen visas upp i Sverige – du är varmt välkommen att testa OP-1 field och ställa alla dina frågor.


Roland – Livemusik

25–26 augusti

Produktexperter från Roland är på plats i butiken och bjuder på livemusik med digitalpiano. Passa på att besöka oss för att lära dig mer om produkterna och njuta av härlig musik.


Nothing – Upptäck nya phone (1)

25 augusti kl. 10:00–18:00

Testa och upptäck nya mobiltelefonen Nothing phone (1) hos oss! Produktexperter från Nothing är på plats och svarar på alla dina frågor om telefonen. De första 20 som köper phone (1) får ett mobilskal, ett skärmskydd och en sweatshirt från Nothing kostnadsfritt, värde totalt 849 kronor.


Røde & Zoom

25 augusti kl. 09:00–18:00

En produktexpert är på plats i butiken och svarar på alla dina frågor om ljudprodukter från Røde och Zoom.


Panasonic

25 augusti kl. 12:00–17:00

En produktexpert från Panasonic är på plats i butiken och svarar på alla dina frågor.


Kamera & Bild

25 augusti kl. 10:00–16:00

Kamera & Bild är på plats med sina senaste nummer av tidningen, och svarar på alla dina frågor.


Sennheiser

25 augusti kl. 15:00–18:00
26 augusti kl. 10:00–15:00

En produktexpert från Sennheiser är på plats i butiken och svarar på alla dina frågor om ljud och mikrofoner.


Canon – EOS R-systemet

26 augusti kl. 12:00–16:00

En produktexpert från Canon är på plats i butiken och visar de senaste kamerorna och objektiven från EOS R-systemet. Du får klämma och känna på produkterna och får svar på dina frågor och funderingar.


DJI – Senaste drönarnyheterna

26–27 augusti

En produktexpert från DJI är på plats i butiken och visar upp de senaste drönarna från DJI:s sortiment, och svarar på alla dina frågor.

Nu är butiken ännu mer tillgänglig

I vår butik som ligger mittemot Centralstationen får du expertrådgivning och hjälp med att hitta rätt teknik för ditt kreativa skapande. Nu när Vasagatan har byggts om finns det ännu fler parkeringsmöjligheter i närheten av butiken. Vi erbjuder även avhämtning av produkter, och budtjänster med leverans redan samma dag.

Parkering

  • 5 parkeringsplatser precis utanför butiken – 1 timme, taxa 1.
  • 24 parkeringsplatser mittemot butiken – 1 timme, taxa 1.
  • 7 parkeringsplatser på baksidan av butiken – ingen tidsbegränsning, taxa 2.

Budtjänster

  • Få supersnabb leverans med budtjänster och få dina produkter levererade hem redan samma dag. Läs mer här.

Välkommen!

stockholm.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.