Spara 25% på kikare från Focus

Under Weekly Deals den här veckan sparar du 25% på alla våra kikare från Focus då du applicerar rabattkoden: FOCUS25 i kassan. Nedan ser du alla produkter som ingår i kampanjen. Erbjudandet gäller t.o.m. 24/3 eller så långt lagret räcker. Klicka här för att komma tillbaka till Weekly Deals.

21 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Förstoring
Förstoringsgrad
Frontlinsens diameter
Väderskyddad
Synfält vid 1000m
Vikt
Stativfäste
Längd
Prismatyp
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.