Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Konverter 1,4x DGX Teleplus Pro 300 till Canon

Kenko Konverter 1,4x DGX Teleplus Pro 300 till Canon

Artikelnummer: 311572
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kenko Konverter 1,4x DGX Teleplus Pro 300 till Canon
Kenko Teleplus Pro 300 DGX-konverter är tillverkade med högpresterande flerlagerbehandlade optiskt glas tillverkade av Hoya Corporation, världens största tillverkare av optiskt glas. Dessa glaselement är utformade för att matcha den optiska kvaliteten på förstklassigt objektiv (även vid kanterna). Den optiska konstruktionen av elementen och ljusbana är tillräckligt bred för att inte orsaka någon vinjettering.

Med Pro 300 1.4x är DGX är autofokus fullt möjligt med kamerans objektiv med en maximal bländare på f/4 eller större.

OBS!
Viktigt: Kenko DGX TelePlus konverter är inte kompatibla med Canon Digital Rebel XT / EOS 350D kamerahus och kommer inte att fungera på dem. Alla andra Canon systemkameror fungerar med Kenko DGX-konverter.
Konverten fungerar inte med EF-S optiker.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.