Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Konverter 1,4x Teleplus HD DGX till Canon

Kenko Konverter 1,4x Teleplus HD DGX till Canon

Artikelnummer: 1024236
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Konverter 1,4x Teleplus HD DGX till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
2 918 SEK

Kenko Konverter 1,4x Teleplus HD DGX
Placera telekonverten mellan kamerahuset och din optik för att förlänga brännvidden med 1,4x. Denna konverter har äkta Gate Array IC (integrerade kretsar) vilket innebär att signalintegriteten mellan kamerahuset och objektivet bibehålls. Teleplus HD DGX har uppdaterade kretsar och registrerar motsvarande bländare och brännvidd på objektivet plus telekonverter i metadatan.

Full autofokus uppnås enbart med optiker som har en största bländare på f/4 eller större.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.