Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lens2scope rak svart till Pentax K

Kenko Lens2scope rak svart till Pentax K

Artikelnummer: 320766
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Denna innovativa produkt är ett bra tillbehör till dina kameraobjektiv. Med en vikt på bara 185 gram, omvandlar Lens2scope ditt kameraobjektiv till en kraftfull tubkikare på ett ögonblick. Med de avancerade ED, APO glaslinserna och även de asfäriska linselement som används i moderna kamera objektiv, kan du dra full nytta av fördelarna med högkvalitativ optik och få en kristallklar bild genom Lens2scope.

Att ha både en kvalitetstubkikare och kameraobjektiv i din väska utan att det blir för tungt eller för stort är nu möjligt. Med kameraobjektivet monterat, blir den optiska förstoringsgraden: objektivets brännvidd dividerat med Lens2scopes brännvidd på 10mm. Till exempel, med ett zoomobjektiv på 70-200mm, blir kombinationen en 7-20X zoom tubkikare. Även makroobjektiv kan användas med Lens2scope.

Makroobjektiv med avbildningsskala 1:1 ger en 25x lupp med rättvänd bild.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.