Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ND-filter ND1000 Realpro 55 mm

Kenko ND-filter ND1000 Realpro 55 mm

Artikelnummer: 1021186
679 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

ND-filter ND1000 Realpro 55 mm
Putsduk micro fiberduk
Filterborttagare för 49-58 mm filter 2-pack
817 SEK

Kenko ND1000 Realpro

Realpro ND1000 filtret reducerar ljusgenomsläppet till optiken med 10 ggr så att större bländare kan väljas. Detta är perfekt vid porträttfotografering för att minska djupet i bilden. Objektet framstår som skarpare medan bakgrunden blir mjukt suddig. Filtret är också mycket bra att använda vid fotografering av t ex vattenfall och andra naturscener för att betona rörelsen.
Filtret är RMC-behandlat och har UV-skyddat glas.

[TEXT1020535591]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.