ND-filter ND2,5-ND1000 variable NDX 82mm

Kenko ND-filter ND2,5-ND1000 variable NDX 82mm

Artikelnummer: 318346
3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar

Kenko NDX

Kenko Variable NDX, variabla gråfilter (ND) gör livet lättare för alla som vill filma seriöst med sin DSLR-kamera. En av de stora fördelarna med att filma med DSLR-kameror är möjligheten att få vacker oskärpa, detta tack vare stor sensor i kombination med ljusstark optik. Ofta blir det dock för mycket ljus för att man ska kunna använda största bländare. Detta avhjälps med ett gråfilter som tar bort en del av ljuset. Det är dock opraktiskt att använda fasta ND-filter i kombination för att få lagom effekt.


Med Kenko Variable NDX varierar man effekten motsvarande ND 2,5 till ND 1000, med ett enda filter. Man slipper också problemet med vinjettering som uppstår när man skruvar flera filter i varandra (även om viss vinjettering kan uppkomma med brännvidder vidvinkligare är 28mm).

Filtret är extremt enkelt att använda. Man kan t.ex. ha minsta effekt (mesta möjliga ljus) när man fokuserar och sedan vrida till önskad effekt (mindre ljus) och börja filma. Kvalitén på Kenko Variable NDX är mycket hög och filtret påverkar ej färgbalans eller reflexer.

[TEXT1020535591]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.