Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ND-filter ND4 Zeta 67mm

Kenko ND-filter ND4 Zeta 67mm

Artikelnummer: 311173
979 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

ZETA är Kenkos senaste sortiment av digitala high-end filter för foto. Filtret ND4 reducerar ljusgenomsläppet till optiken med 2 gånger så att större bländare kan väljas. Detta är perfekt vid porträttfotografering för att minska djupet i bilden. Objektet framstår som skarpare medan bakgrunden blir mjukt suddig. Filtret är också mycket bra att använda vid fotografering av tex. vattenfall och andra naturscener för att betona rörelsen. Filtret har Kenkos senaste Super Multi Coating.

[TEXT1020535591]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.