Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ND-filter ND4 Zeta 72mm

Kenko ND-filter ND4 Zeta 72mm

Artikelnummer: 311174
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej längre köpbar
Ej längre köpbar

ZETA är Kenkos senaste sortiment av digitala high-end filter för foto. Filtret ND4 reducerar ljusgenomsläppet till optiken med 2 gånger så att större bländare kan väljas. Detta är perfekt vid porträttfotografering för att minska djupet i bilden. Objektet framstår som skarpare medan bakgrunden blir mjukt suddig. Filtret är också mycket bra att använda vid fotografering av tex. vattenfall och andra naturscener för att betona rörelsen. Filtret har Kenkos senaste Super Multi Coating.

[TEXT1020535591]

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.