Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Polarisationsfilter cirkulärt Real Pro slim 49 mm

Kenko Polarisationsfilter cirkulärt Real Pro slim 49 mm

Artikelnummer: 1018372
  • Anti-Stain Coating som gör att fukt och vatten formas till droppar och rinner av filtret
  • Tar bort reflekterande ljus från t e x fönster och vattenytor
  • Detta filter ger också bättre färgåtergivning och kontrast

Välj diameter

749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Polarisationsfilter tar bort reflekterande ljus från t e x fönster och vattenytor. Detta resulterar i att bildinformationen kan registreras bättre. Användningen av detta filter ger också bättre färgåtergivning och kontrast.

Användandet av polarisationsfilter för att intensifiera molnformationer har en dramatisk effekt vid landskapsfotografering. Den blå himlen polariseras mycket mer än det ljus som molnen sprider. Polarisationsfilter lyfter också fram den djupa gröna färgen i bladverket och reducerar oönskad smog vid fotografering av stadsmiljöer.

Den viktigaste egenskapen i Real Pro-serien är Anti-Stain Coatin som gör att fukt och vatten formas till droppar och rinner av filtret. Detta innebär att du inte behöver rengöra filtret lika ofta. Dessutom är det lättare att göra rent filtret tack vare den släta ytan som du smidigt kan torka bort damm och fläckar.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.