Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

UV-filter Real Pro ASC slim 52 mm

Kenko UV-filter Real Pro ASC slim 52 mm

Artikelnummer: 1018351

Välj variant

399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

UV-filter
UV-filter förbättrar färgåtergivningen och eliminerar oskärpa som orsakas av den ultravioletta strålningen. Ultraviolett ljus är osynligt för ögat och kraftigt förekommande i bergstrakter, kustområden och områden med mycket klar luft. UV-filtren är färglösa och kräver ingen förlängning av exponeringstiden. Det rekommenderas att UV-filter är permanent monterat på objektivet som ett skyddsfilter.

Den viktigaste egenskapen i Real Pro-serien är Anti-Stain Coatin som gör att fukt och vatten formas till droppar och rinner av filtret. Detta innebär att du inte behöver rengöra filtret lika ofta. Dessutom är det lättare att göra rent filtret tack vare den släta ytan som du smidigt kan torka bort damm och fläckar.

Filtret finns i flera storlekar:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.