Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Snabbkopplingsfäste Kwik release

Kessler Snabbkopplingsfäste Kwik release

Artikelnummer: 1007452
2 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kessler Kwik Release
Tack vare en aluminiumdesign med inslag av rostfritt stål så är Kesslers Kwik Release-system en mycket stabil och robust produkt. One Hand Drop-In-funktionen gör att man snabbt och lätt kan fästa sin kamera med Kwik Release-plattan monterad i stativgängan. Systemet är inte bara starkt och stabilt i sig, utan den håller även fast din kamera mycket säkert och hindrar den från att tippa.

Kessler har designat Kwik Release-systemet för att vara så modulärt och så anpassningsbart som det går, genom att göra det möjligt att montera flera olika plattor, kameror och dylikt i mottagaren.

OBS!
Detta är bara mottagaren, alltså det levereras inte någon kameraplatta med denna produkt.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.