Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Practilite 602 LED Fresnel

Kinotehnik Practilite 602 LED Fresnel

Artikelnummer: 1018970
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kompakt och kraftfull LED belysning med Fresnel lins
Practilite 602 från Kinotehnik är kompakt LED-armatur som med hjälp av en fresnel-lins kan erbjuda längre räckvidd och mer fokuserat ljus än vanliga led-armaturer. Linsen går att justera så du får en ljusvinkel mellan 15-80 grader, beroende på vad din situation kräver. Färgtemperaturen går att justera för att anpassas till för att matcha olika ljuskällor, såsom dagsljus, lysrör eller andra ljusarmaturer. Ljusstyrkan går att dimma. Practilite 602 har inbyggd Bluetooth och går att styra ifrån en app i telefonen. Smidigt om man är ensam eller har lamporna placerade på otillgängliga platser. Flera lampor går att kontrollera individuellt och appen har då en identifierar-funktion så du vet vilken lampa du styr.

Egenskaper:

  • Styr Ljusstyrka, färgtemperatur och ljusvinkeln ifrån din smartphone via Bluetooth
  • Ljusvinkel mellan 15-80 grader
  • Färgtemperatur mellan 3200K till 5600K
  • Dimmbar
  • Kan drivas av standard V-mount batterier (30 minuter drift på max styrka)
  • Standard 5/8" stativ-montering
  • Storlek: 10 x 17 x 15 cm
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.