Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Adapter Nikon F objektiv - Sony E kamerahus

Kiwi Fotos Adapter Nikon F objektiv - Sony E kamerahus

Artikelnummer: 1019483
549 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Objektivadapter för att montera Nikon på Sony E-kameror.

Adaptern passar bra till Nikon D-optik och manuella objektiv med egen bländdarring för Nikon F-bajonett. Då adaptern saknar bländarring måste objektivet vara utrustat med bländarring för du ska kunna ändra bländaren.

Objektivet fungerar inte med Nikons G-objektiv. FÖr Nikon G-objektiv som saknar bländarring bör du använda Adapter Nikon G Objektiv - Sony E (med bländarring)

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.