Smartphone Wide, Macro & Fish-eye Lins med klämma

Kiwi Fotos Smartphone Wide, Macro & Fish-eye Lins med klämma

Artikelnummer: 1040672
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Kiwi Fotos Smartphone Wide, Macro & Fish-eye Lins med klämma

Konvertera din Smartphone för att kunna fotografera med vidvinkel eller makro. Detta är användbart när du vill ta gruppbilder eller fota landskap och telefonens egna objektiv inte är vid vinklig nog. Är du intressera av att ta riktiga närbilder kan du använda dig av den medföljande makrolinsen (denna passar även till vanliga kameror/objektiv med 37mm gänga). Bli mer kreativ med din telefon med linser tillverkade av aluminiumlegering och riktigt glas istället för plast.

Fördelar

  • Fotografera med vidvinkel eller makro
  • Tillverkat av riktigt glas istället för plast

Levereras med

  • Kiwi Fotos 0.45x vidvinkelkonverter
  • Makrolins
  • Mobilklämma
  • Fodral
  • Putsduk


 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.