Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Negativ färgfilm P160 4x5" 10 blad Portra

Kodak Negativ färgfilm P160 4x5" 10 blad Portra

Artikelnummer: 318161
829 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kodak Portra 160

Portra 160 är det perfekta filmvalet för porträtt, mode och kommersiell fotografering - oavsett om du ska fotografera i studio eller i naturligt ljus. Du kommer att få bilder med en jämn och naturlig återgivning av hudtoner och exceptionell färgmättnad. Filmen har en fin kornstruktur för förbättrad skanning och förstoring i dagens arbetsflöde.

  • Negativ färgfilm
  • 10 blad 4x5"-film
  • ISO 160

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.