Kodak Negativ färgfilm P160 4x5" 10 blad Portra

Kodak Negativ färgfilm P160 4x5" 10 blad Portra

Negativ färgfilm P160 4x5" 10 blad Portra

Artikelnummer: 318161
WebblagerBeställs från leverantör, leverans inom 3-7 dagar
Butik:
849 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Kodak Portra 160

Portra 160 är det perfekta filmvalet för porträtt, mode och kommersiell fotografering - oavsett om du ska fotografera i studio eller i naturligt ljus. Du kommer att få bilder med en jämn och naturlig återgivning av hudtoner och exceptionell färgmättnad. Filmen har en fin kornstruktur för förbättrad skanning och förstoring i dagens arbetsflöde.

  • Negativ färgfilm
  • 10 blad 4x5"-film
  • ISO 160
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.