König & Meyer 21450 Speaker stand Aluminium Black

Högtalarstativ i aluminium med fiberglasförstärkta beslag

Artikelnummer: 1052591
  • 1,2 - 1,9 m i höjd
  • Lättanvända spännhandtag med säkerhets-sprint
  • Maxkapacitet 50 kg
699 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara
Detta är ett högtalarstativ tillverkade i aluminium av hög kvalitet som har en låg vikt på bara drygt två kilo så är enkel att bära med till olika event och tillställningar. Trots den låga vikten har stativet en kapacitet för högtalare upp till 50 kg och kan justeras mellan ca 120 och 190 cm i höjd. 21450 Speaker stand från König & Meyer har glasfiberförstärkta beslag och ytterligare säkerhetssprint säkerställer stabilt stöd för högtalarna. Höjden och fötterna justeras med en lättanvänd klämspak.

Fördelar

Höjd: 1 270 till 1 930 mm
Storlek hopfällt: 1 060 mm
Basdiameter: 1150 mm
Max. lastkapacitet: 50 kg
Höjdjustering med klämspak och säkerhetssprint
Benkonstruktion: rörben med tvärstöd
Antal ben: 3
Material: aluminium
2-delad fällbar design
Lättanvända spännhandtag
Adaptermuff 21326 ingår*
Färg: svart
Vikt: 2,34 kg

* Hylsa i polyamid, för högtalarflänsar med innerdiameter 38 mm. Kan fästas på K&M högtalarstativ med rördiameter 35 mm.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.