Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofonarm svart 23860

König & Meyer Mikrofonarm svart 23860

Artikelnummer: 1020722
1 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Köing & Meyer Mikrofonarm 23860
Svart mikronfonarm i modern design med både 3/8" och 5/8"-gänga. Armen har ett bordsfäste för snabb och enkel placering av mikrofon i studio. Armen klarar mikrofoner på upp till 1,5 kg och klämfästet med en bredd på 0-5 cm tillåter klämman att fästas vid många olika typer av ytor, släta som runda. Inkluderar kabel med 3-polig XLR-kabel på 6 meter.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.