Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tubkikarpaket TSN773/25-60x

Kowa Tubkikarpaket TSN773/25-60x

Artikelnummer: 1032063
31 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

KOWA Tubkikarpaket TSN-773/25-60x

Komplett tubkikarpaket från Kowa. Paketet innehåller KOWA TSN-773 tubkikare, ett 25-60x zoom-okular, väska och kolfibersstativ med videohuvud från Sirui

Fördelar:

 • Komplett paket
 • DualFocus kontroll
 • XD och PROMINAR-optik
 • Vattentät och kvävefylld
 • 25-60X zoom
 • Magnesiumlegering

DualFocus

Då tubkikare har väldigt hög förstoring och är känsliga för rörelser gör detta att du lättare att kan hitta skärpan, även helt inzoomat. En av rattarna ställer in en grov justering av skärpan, varpå du gör finkontrollen med andra

XD och PROMINAR-optik

Med KOWA's XD och PROMINAR optik recuderas kromatisk aberration, sk färgförskjutningar för en klarare och mer behaglig upplevelse.

Vattentät och kvävefylld

Tubkikaren är vattentät och kvävefylld så den tål att användas utomhus. Kvävefyllningen hjälper också till att unvidika imbildning på insidan av kikaren.

25-60x zoom

Med ett zoom-okular kan smidigt välja vilken förstoringsgrad du vill använda beroende på situation.

Magnesiumlegering

Chassit är tillverkat i en lätt och tålig magnesium legering.

Levereras med:

 • Tubkikare KOWA TSN773
 • Okular 25-60x
 • Transportväska
 • Stativ Sirui N-3203 med videohuvud VH10
   
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.