Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2big 8TB Thunderbolt 2 USB 3.0

LaCie 2big 8TB Thunderbolt 2 USB 3.0

Artikelnummer: 1024910
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stor och snabb hårddisk med Thunderbolt-anslutning
Denna hårddisk har aluminiumskal som skyddar de interna delarna, men hjälper också till att hålla temperaturen nere. Två Thunderbolt-anslutningar gör det möjligt att koppla ihop upp till 6st enheter.

Funktioner

  • Hastighet upp till 360 MB/s
  • RAID-flexibla med MAC OS
  • Starkt hus i aluminium
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.